EMPACK 2016 - Banner
Nyheter för förpackning och print på EMPACK 2016 - Label & Print / N:01
NewFormat AB visar dig framtidens tekniska lösningar för innovativ förpackningsindustri.
pdfToolbox preflight/validering/korrigering för prepress, tryckproduktion, förpacknings- produktion och digital publicering. Nu med utökat stöd för storformat-, etikett- och förpackningstryck. Hanterar variabler och JavaScript, spektralfärg och CxF,...
ZePrA hanterar och korrigerar färg, även för komplexa jobb såsom förpackningar. Hanterar multifärgfiler i CoPrA -skapade DeviceLink-profiler för all färgrymdkonvertering och konvertering av dekorfärg i farten vilket gör ZePrA till ett "måste-verktyg" för all produktionsmiljö.
iC3D Suite är marknadens första kompletta tillämpning för 3D-förpackningsdesign med 3D-realtidsvisualisering som kombinerar flera designdiscipliner i ett och samma designverktyg.
GlobalVision levererar innovativ teknik för automatiserad inspektion/kvalitetskontroll av förpackningar hos ledande tryckerier, förpackningsindustri och global läkemedelsindustri.
IMP är en "state-of-the-art" layout-tillämpning för alla skär-/stansjobb samt kostnadsbaserad jobbplanering. IMP fungerar som en sammanhållande miljö för jobbplanering och prepress.
Vill du veta mer om dessa lösningar?
Du finner oss i Four Pees monter Label & Print / N:01
Boka egen produktdemonstration - Klicka här


Vi ses där!
Kent Åberg
vd, NewFormat AB